Utolsó hozzászólások

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008.09.10. 09:39 Z@ki

Címkék: budapest bizarr belföld


Sünök távoznak egy pestszentlőrinci fiatal székletével

Sünöket székel D. Gergely, 29 éves pestszentlőrinci lakos - olvasható a mai Blikkben.

Különös és meglehetősen furcsa orvosi jelenséggel kereste fel a fiú a körzeti orvosát, mely szerint tegnap este óta sünök távoznak belőle a végbelén keresztül, minden egyes székletürítésekor.

"Pár napja este magamat ünnepeltem - mivel barátaim nincsenek - pezsgővel és kaviárral, ami után elkezdődött a jelenség." - közölte orvosával a fiatal - "Az elsőnél azt hittem, csak képzelődöm, de a másodiknál már tudtam, hogy ez több mint hallucináció."

Orvosa elmondta a Blikknek, hogy meglehetősen ritka fajjal állnak szemben.

"Ami a fiú ürítésekor távozik, az az úgynevezett Sztyeppei Petéző Sün, melyről eddig csak kósza hírek keringtek." - mesélte Dr. Weress Kázmér, urológus.

A Sztyeppei Petéző Sün szaporodása az állatvilágban egyedülállónak számít. A nőstény savas közegbe helyezi el petéit, amelyek a környezetből vizet vesznek fel és a sav hatására megkeményednek. A pete ideális körülmények között átalakul tojássá, melyből rövid idő alatt kikelnek a kifejlett egyedek. A peterakás és a kikelés között mindössze 3-4 nap telik el. Valószínűsíthető, hogy a diszkont áron értékesített kaviár lehetett a ludas, mivel a sünpeték fekete színűek és könnyen összekeverhetőek a halikrákkal. Az sem kizárt, hogy az áldozatot valamely rosszakarója "mérgezte" meg. A jelenség még pár napig eltart, míg az összes immáron kikelt pete nem távozik az alany szervezetéből.

"Örülök, hogy nemsokára vége." - nyilatkozta Gergely - "Bár már hozzászoktam, de a farfekvéses sünök még tudnak meglepetést okozni."

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr96656784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.09.10. 13:55:46

valaki biztos nagyon szerethette, hogy sünszarást kívánt neki.
süti beállítások módosítása